​UUTISET & TAPAHTUMAT

Elias Lönnrot patsas
Kalevala Kick Off lokakuussa
Suomi-koulussa on lauantaina 9.lokakuuta kouluvutemme yhteisen Kalevala-teeman Kick Off -päivä. Saamme vieraaksemme koulumme entisen opettajan ja Kalevala-kummin, säveltäjä-sanoittaja Johanna Telanderin. Hän johdattaa meidät Kalevalan maailmaan musiikin ja tarinoiden kera. Tuokio on tunnin mittainen.

Kuva: Eeva-Maija Ursin

Save the date

23. lokakuuta järjestämme Perhe & Puistopäivän Central Parkissa. Päivän tarkoituksena on, että vanhemmat pääsevät tapaamaan opettajia ja voivat tutustua samalla toisiin vanhempiin. Koska kyseessä on lokakuun viimeinen koulupäivä, niin jokainen voi halutessaan pukeutua Halloween-asuun.

Luvassa on mukavaa seuraa ja ulkopelejä. Tarjoamme Suomi-koulun puolesta kahvia/teetä ja lapsille mehua. Ottakaa mukaan oma viltti ja eväät. Lähetämme päivästä tarkemmat tiedot oppilaiden huoltajille sähköpostitse.

HUOM. Tapahtumalla on säävaraus! Mikäli sää on huono, niin pidämme Christopher Streetillä normaalin koulupäivän Halloween-teemalla. Uusi Perhe & Puistopäivä järjestetään sitten, kun sää sen sallii.

Central Park.HEIC

Kuva: Jenni Niemi

hands of children, many friends, games. Selective focus summer.jpg
Tulevat tapahtumat